Categories

Bon Veïnatge

Des de la regidoria de Participació Ciutadana volem agrair la tasca i l’esforç que estan duent a terme les AVV durant aquests dies de confinament. És per això que hem creat aquest apartat de Bon veïnatge on volem donar visibilitat a les accions que s’estan duent a terme des del teixit associatiu veïnal.

Hem decidit crear aquesta plana web per recopilar i posar a l’abast del veïnat informacions i iniciatives que en puguin ajudar i acompanyar en aquesta crisi sanitària. Per cuidar-nos i protegir qui més ho necessita.

Aquestes setmanes, els veïns i veïnes de Palma es troben a casa, però no estan soles. Són moments on la creativitat, la solidaritat i la generositat de tots i totes està arribant als diferents racons de la ciutat. Des de casa, ens podeu fer arribar diferents activitats i idees de suport mutu davant la COVID-19 per a poder compartir-les i seguir fent comunitat.

Associació de veïns Puig de Sant Pere

Ja podeu trobar i gaudir en el nostre canal de YouTube del Casal de barri Puig de Sant Pere de tallers i activitats que podràs fer des de casa de forma totalment gratuïta. Us agraïm molt un “like” vostre i la subscripció per a començar a créixer “digitalment”.

Associació de veïns Puig de Sant Pere: youtube

Associació de veïns Secar de la Real

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent en el Secar de la Real.

Associació de veïns Secar de la Real: facebook Associació de veïns Secar de la Real: instagram

Associació de veïns Son Sardina

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent a Son Sardina.

Associació de veïns de Son Sardina: facebook

 

Associació de veïns de Son Rapinya

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent a Son Rapinya.

Associació de veïns de Son Rapinya: facebook Associació de veïns de Son Rapinya: web Associació de veïns de Son Rapinya:      instagram

                                    Associació de veïns de Son Rapinya: twitter

Associació de veïns de Ses Veles

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent a Ses Veles.

Associació de veïns de Ses Veles: facebook Associació de veïns de Ses Veles: web Associació de veïns de Ses Veles: instagram Associació de veïns de Ses Veles: twitter

Associació de veïns de Garau Columnes- Temps d’oci

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent a Garau Columnes.

Associació de veïns Garau Columnes-Temps d’0ci: youtube

Associació de veïns s’Olivera de Son Cotoner

Entra a les seves xarxes i descobreix tot el que estan fent a Son Cotoner.

Associació de veïns de S’Olivera de Son Cotoner: facebook

                                 Associació de veïns s’Oivera de Son Cotoner: instagram

 Associació de veïns de Es Molí des Rafal-Vivero

Entra a les seves  xarxes i descobreix tot el que estan fent al Rafal-Vivero.

Associació de veïns de Es Molí des Rafal-Vivero: facebook Associació de veïns de Es Molí des Rafal-Vivero: twitter Associació de veïns Es Molí des Rafal-Vivero: youtube

El cor del teu barri

Vivim dies de sensacions inèdites. Milers de famílies de la nostra ciutat estem confinades a les seves cases amb la incertesa de no saber quant durarà aquesta situació ni quines seran les conseqüències en les nostres vides quan tot això acabi. Des de l'Ajuntament de Palma estem fent un enorme esforç per a anticipar-nos a aquestes conseqüències mentre treballem intensament per conscienciar, a tota la població, de la importància de quedar-se a casa per a evitar que es redueixi com més aviat millor el nombre de contagis.

Sabeu que els Casals de barri són com una segona casa, un espai per a trobar-nos, conèixer, compartir i relacionar-nos. Són un espai que crea comunitat, on es promouen els valors del treball en comú, es fomenta el diàleg, la solidaritat, l'associacionisme i la col·laboració, pensant en el desenvolupament del barri i en la millora de la convivència.

Igual que aquests dies no podem desplaçar-nos cap a segones residències, tampoc podem disposar d'aquesta segona casa que són els casals. Per això, hem dissenyat aquesta plataforma de continguts i enllaços a les activitats que habitualment es desenvolupen en els casals. Entenc que en aquests moments és més important que mai donar resposta a les necessitats i demandes de les persones que assistiu a les seves activitats. El nostre projecte comunitari ha

de continuar en marxa, cap virus pot detenir els nostres desitjos de convivència, cal mirar endavant sense deixar a ningú enrere i disposem de les eines necessàries per a continuar amb la majoria de les activitats encara que sigui temporalment a distància.

Us animem a participar i difondre els continguts que us presentem des d'aquí, des d'aquesta nova manera de donar continuïtat als casals, el cor dels nostres barris des d'on propaguem activitats socioeducatives, socioculturals i de formació pensant en l'acolliment, l'oci i la convivència, que respon i s'adequa a les vostres necessitats, demandes i en aquest, cas a les vostres circumstàncies.

Malgrat aquestes circumstàncies, que tots desitgem que acabin com més aviat millor, fem florir l'activitat dels nostres casals. Aconseguim que la nouvinguda primavera s'imposi!

Una abraçada fraternal.

Alberto Jarabo

Regidor de Participació Ciutadana i

Govern Interior